• Apparatuur
  • Ziekte en Gezondheid

Voor de metingen en behandelingen wordt het Bicom 2000 apparaat gebruikt.
Bij het stellen van de diagnose, wat de essentie is van de bioresonantie-therapie, wordt op de nagelriemen gemeten van de verschillende vingers gemeten waar eventueel disbalansen zijn. Iedere vinger heeft zijn eigen gebieden waar op gemeten kan worden om disharmonische trillingen op te sporen. Zo kan voorbeeld op de middelvinger allergieën worden gemeten, en op de ringvinger de verschillende organen.

Het Bicom-2000 apparaat is niet alleen in staat om trillingen te meten, maar kan ook aan de hand van de frequentie (frequentie = aantal trillingen per seconde) herkennen van welke cel of celgroep (weefsel) deze trilling afkomstig is. Een longcel heeft bijvoorbeeld een andere frequentie dan een levercel. Op het moment dat één of meer cellen van een orgaan of weefsel een afwijkende frequentie uitzendt, betekent dit dat deze cel of cellen ‘ziek’ zijn, niet meer naar behoren functioneren of ziekmakend zijn of zullen worden.

Een van de sterke voordelen van Bicom bioresonantie is het feit dat afwijkende cellen in een zéér vroeg stadium herkend kunnen worden. Aansluitend kan een behandeling en/of therapie ingezet worden. Zieke cellen gaan weer trillen in de juiste frequentie en genezen waardoor ze weer naar behoren zullen functioneren.
In het geval van belastingen door bacteriën, virus, schimmels en/of parasieten (ook gemeten en ontdekt door het Bicom bioresonantie apparaat) richt de therapie zich op de verdelging van deze ziekmakers. De te bestrijden ziekteverwekkers worden gedood door ze een invers (tegenovergesteld) frequentiesignaal toe te dienen.

Een schematisch voorbeeld van een inverse behandeling met Bicom bioresonantie vindt u hieronder:

Het Bicom Bioresonantie apparaat analyseert het ingangssignaal uit uw lichaam, scheidt het pathologisch (zieke) signaal van het fysiologisch (gezonde) signaal en geeft pathologisch signaal omgekeerd versterkt terug aan uw lichaam waardoor de storende frequenties worden bestreden.

Een zéér belangrijk ondersteunend onderdeel van de Bicom bioresonantie is de uitleiding van afvalstoffen uit uw lichaam.
De computergestuurde Bicom bioresonantie apparatuur waarmee ik werk, kent meer dan 1100 behandelprogramma’s en herkent meer dan 5600 ziekteverwekkers en ziekteverwekkende stoffen.

Ziekte en Gezondheid

Het menselijk lichaam zendt verschillende frequenties uit.
Cellen, weefsels en organen hebben elk hun specifieke frequenties. Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. Ze vormen het totaal frequentie spectrum van de patiënt, het individuele frequentiepatroon.

De frequenties van een gezond persoon hebben een andere structuur dan van een ziek persoon. De frequenties van gezonde mens zijn harmonisch en vrij van vervormingen, terwijl de frequenties van een zieke mens tevens disharmonische frequenties bevat.

Ook de in het lichaam opgeslagen frequenties van vreemde stoffen, zoals amalgaan, bacteriën en pesticiden verstoren het frequentiebeeld. Ziekte en gezondheid uiten zich in het individuele frequentiespectrum.

Ik ben gestopt met de Bioresonantie praktijk!

Mijn passie en opleiding is gericht op voeding en gezondheid, waar ik mij vanaf nu op ga richten. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe website www.voedingspraktijk.nl.

Wil je alvast een afspraak maken of meer informatie ontvangen rondom voedingsadvies, dan kun je mailen naar: adinkantonides@gmail.com of bellen op 06 – 811 706 40

Gezonde groet,
Adinka Antonides