Hoe werkt een Bioresonantie behandeling

Bicom Bioresonantie is een diagnose én behandeltechniek waarbij biofysische trillingen of anders gezegd ‘celfrequenties’ gemeten en – eventueel – behandeld kunnen worden. Iedere orgaan en/of celstructuur heeft zijn eigen specifiek trillingspatroon waaraan het herkenbaar is.

Een gezond lichaam heeft trillingen die in balans en in harmonie met elkaar communiceren. Als die harmonie verstoord is door bijvoorbeeld voeding of andere ziekmakende factoren, en trillingen uit balans (disharmonie) raken, zal de intercellulaire communicatie verstoord zijn. Lichaamscellen zijn dan ‘ziek’ en zullen hierdoor minder energie produceren en minder voedingsstoffen (celstofwisseling) opnemen waardoor organen slechter gaan functioneren.

Er zullen klachten ontstaan die uiteindelijk resulteren in (chronische) ziekte. Met Bicom bioresonantie diagnose is het mogelijk (aan de hand van het klachtenpatroon) door middel van meting van orgaanfrequenties een analyse te maken hoe het lichaam eraan toe is. Eventueel kunnen dan de niet juiste trillingen worden behandeld en gecorrigeerd.

Contact opnemen

Ik ben gestopt met de Bioresonantie praktijk!

Mijn passie en opleiding is gericht op voeding en gezondheid, waar ik mij vanaf nu op ga richten. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe website www.voedingspraktijk.nl.

Wil je alvast een afspraak maken of meer informatie ontvangen rondom voedingsadvies, dan kun je mailen naar: adinkantonides@gmail.com of bellen op 06 – 811 706 40

Gezonde groet,
Adinka Antonides