• Wat is bioresonantie
  • Hoe werkt een behandeling?

Wat is bioresonantie

Bioresonantie is een therapie gebaseerd op elektromagnetische processen in het menselijk lichaam. Een bekend voorbeeld is een MRI-scan welke in het ziekenhuis wordt gebruikt. In de natuur speelt elektromagnetisme eveneens een grote rol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan licht en warmte.

Bioresonantie eenvoudig uitgelegd: alles trilt, de aarde trilt, de mens trilt, cellen trillen. De long trilt anders dan de lever. Zieke weefsels trillen anders dan gezonde weefsels. Laat ik het aan de hand van een voorbeeld met de radio uitleggen. Wanneer je een radio op de juiste zender wilt zetten, ga je op zoek naar een frequentie waarop deze zender te beluisteren is. Zodra je van deze frequentie af gaat, hoor je een vervelende ruis. Zo werkt het ook in het menselijk lichaam. Het lichaam bestaat uit heel veel cellen. Iedere cel, molecuul, micro-organisme, orgaan en stof (bijv. medicijnen en gif) heeft een eigen, unieke elektromagnetische trilling. Lichaamscellen kunnen elektromagnetische trillingen ontvangen en zenden waardoor deze trillingen kunnen worden gemeten en digitaal opgeslagen kunnen worden.

Deze trilling kan uit balans raken door bijvoorbeeld elektromagnetische straling. Wanneer ons lichaam verstoord raakt, kunnen er blokkades ontstaan waardoor we overbelast of zelfs ziek kunnen worden. Als we ziek zijn kan het trillingsbeeld worden verstoord door trillingen van virussen, bacteriën, medicatie en kleur/smaakstoffen. Er ontstaat een storende trilling. Met een bioresonantie-apparaat kun je deze trillingspatronen meten. Vervolgens kun je met behulp van speciaal ontwikkeld medisch apparatuur de trillingen in de juiste frequentie terugzetten, zodat klachten verminderen en vaak zelfs volledig oplossen.

Contact opnemen

Hoe werkt een behandeling

Bij een behandeling wordt u aangesloten op speciaal hiervoor ontwikkelde medische apparatuur, die allereerst uw eigen trillingen registreert en analyseert. Vervolgens gaat het apparaat de gezonde informatie scheiden van de zieke informatie, waarna het de gezonde trillingen versterkt en de zieke trillingen elimineert. Op deze manier kan Bicom bioresonantie blokkades opheffen en het eigen reguleringsmechanisme (immuunsysteem) versterken, zodat het zelfgenezend systeem van het lichaam wordt geactiveerd en herstel kan plaatsvinden. Een behandeling is altijd volledig pijnvrij en bovendien volledig ontspannen.

Contact opnemen

Zo werkt Bioresonatie.

Na diagnose wordt u tijdens de behandeling aangesloten op speciaal hiervoor ontwikkelde medische apparatuur, die allereerst uw eigen trillingen registreert en analyseert. Vervolgens gaat het apparaat de gezonde informatie scheiden van de zieke informatie, waarna het de gezonde trillingen versterkt en de zieke trillingen omdraait.

Op deze manier kan bioresonantie blokkades opheffen en het eigen reguleringsmechanisme versterken, zodat het zelfgenezende systeem van het lichaam wordt geactiveerd en herstel kan plaatsvinden.
Een behandeling is altijd volledig pijnvrij en bovendien volledig ontspannen. Het is een alternatieve manier van behandelen.

Veelgestelde vragen over bioresonantie

Hiernaast vindt u een aantal veel gestelde vragen over Bioresonantie. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met mij op!

Contact met ons
1. Wat kun je doen om bioresonantie therapie te ondersteunen?

Aanbevolen wordt om binnen 24 uren na de behandeling 3 liter mineraalarm water (Spa blauw) te drinken. Bij het vrijmaken en uitscheiden van opgeslagen schadelijke stoffen helpt dat om het lichaam zo snel mogelijk van de afvalstoffen te ontdoen. Spa blauw heeft een zuurgraad van 6, wat ervoor zorgt dat de schadelijke stoffen goed gebonden kunnen worden om vervolgens af te scheiden via de urine / ontlasting.

Verder wordt er aanbevolen om 24 uren na behandeling geen alcohol en koffie te gebruiken.

 

2. Met welke klachten kan ik terecht?

Hier vindt u een overzicht van de klachten waarmee u onder andere terecht kunt voor een afspraak. Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan contact op

* Acute (bv hooikoorts) en chronische allergieën
* Aandoeningen aan maag, darm, lever en gal
* Huidklachten
* Longaandoeningen
* Pijnklachten (bv migraine)
* Problemen met de weerstand
* Chronische vermoeidheid
* K.N.O. problemen
* Kinderziekten
* Gevolgen van inentingen

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgconsult vindt eenmaal in de 3-4 weken plaats. Hoeveel vervolgconsulten nodig zijn, is afhankelijk van uw conditie, de oorzaak, ernst en de duur van je klachten. Bij chronische aandoeningen zijn doorgaans meer behandelingen nodig om het lichaam aan te zetten tot herstel dan bij acute klachten.

4. Wat is je werkwijze?

Het behandeltraject ziet er als volgt uit:

  • Intake: Uitgebreid intakegesprek gedurende de eerste afspraak. Vervolgens is er tijdens de eerste behandeling een testprocedure. Met een specifieke, pijnloze test wordt er uitgezocht of er een allergie of intolerantie bestaat. Hierbij kunt u denken aan specifieke voedingstoffen of dat bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van een ziekte worden opgespoord.
  • De behandeling: Na het onderzoek wordt er een individueel behandelplan opgesteld en wordt er met de patiënt overlegd welke ondersteunende maatregelen genomen kunnen worden om de genezing te bespoedigen. Tijdens de behandeling met het BICOM apparaat worden er elektroden op het lichaam geplaatst en kan de patiënt in een rustige, ontspannen houding zitten. Een behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten. De therapie wordt meestal als aangenaam ervaren.
    Het doel van de therapie is de ziekmakende invloeden te remmen en de genezende kracht van het lichaam de kans te geven op herstel.
  • Vervolgconsulten (elke 3 tot 4 weken): Voortgang bespreken, bioresonantie behandeling, (mondelinge) voedingsadviezen.
5. Wat is bioresonantie?

Bioresonantie werkt op het trillings- en energieniveau van het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en beschermt het lichaam tegen ongunstige invloeden. Bekijk de link: Wat is Bioresonatie voor meer informatie.

6. Zijn er bijwerkingen?

Bioresonantie therapie heeft voor zover bekend geen nadelige bijwerkingen. De oorspronkelijke klacht kan in het begin versterkt optreden. Dit is vaak een positief teken, waarbij het lichaam aan de slag is om de klachten aan te pakken. Na de behandeling, met name de eerste behandelingen kan er binnen 24 uur hoofdpijn, misselijkheid en overgeven voorkomen. Ondanks dat dit als vervelend ervaren kan worden, is het een positief teken, namelijk dat de behandeling goed aanslaat en er afvalstoffen vrij komen en worden afgevoerd. Voor het afvoeren van de afvalstoffen is het van belang om drie liter spa blauw te drinken. Na 24 uren zijn de klachten verdwenen.

7. Is bioresonantie pijnlijk?

Nee, bioresonantie therapie is een volledig pijnloos behandeling en daarom bij uitstek geschikt voor kinderen.

Ik ben gestopt met de Bioresonantie praktijk!

Mijn passie en opleiding is gericht op voeding en gezondheid, waar ik mij vanaf nu op ga richten. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe website www.voedingspraktijk.nl.

Wil je alvast een afspraak maken of meer informatie ontvangen rondom voedingsadvies, dan kun je mailen naar: adinkantonides@gmail.com of bellen op 06 – 811 706 40

Gezonde groet,
Adinka Antonides