Maak kennis met
Adinka Antonides.

Al vele jaren is gezondheid en voeding een grote interesse van mij. Ik heb altijd wel een boek liggen waar ik in aan het lezen ben op dit gebied om meer te leren. Zelf heb ik een periode veel last van wat ik toen dacht eczeem, wat nu netelroos blijkt te zijn. Wat als een klein plekje begon, breidde zich uit over mijn hele armen, handen, benen en voeten. Een ingewikkelde periode, waar ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam kwijt raakte. Bij de reguliere zorg was de enige oplossing antibiotica en hormoonzalf. Maar dit verergerde de situatie alleen maar. In de zoektocht naar waar mijn lichaam zo op reageerde ontdekte ik Bioresonantie. Gelukkig is de netelroos inmiddels onder controle. Naast voeding en een gezonde leefstijl heeft Bioresonantie hierbij geholpen. Mijn passie is om mensen te helpen weer vertrouwen in hun eigen lichaam te krijgen, en uiteraard te helpen om van de klachten af te komen. Mijn achtergrond is breed, van ‘International Office Management’ tot opleiding ‘Psychologie’ en momenteel volg ik de opleiding ‘Natuurvoedingskundig’e aan de Kraaybeekerhof academie en de opleiding ‘Medische Basis kennis’. Naast ‘bioresonantie’ behandelingen wil ik graag mensen verder helpen / adviseren kijkend naar gezondheid, voedingspatroon en leefstijl. Tot slot vind ik het belangrijk om te delen dat ik een christen ben. Ik werk dan ook vanuit de overtuiging dat God ons gezondheid geeft. Ons lichaam is een tempel van de Heilige Geest en dat wetende horen we goed en zuinig met onze tempel om te gaan.

Ik ben gestopt met de Bioresonantie praktijk!

Mijn passie en opleiding is gericht op voeding en gezondheid, waar ik mij vanaf nu op ga richten. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe website www.voedingspraktijk.nl.

Wil je alvast een afspraak maken of meer informatie ontvangen rondom voedingsadvies, dan kun je mailen naar: adinkantonides@gmail.com of bellen op 06 – 811 706 40

Gezonde groet,
Adinka Antonides