Evenement is al geweest

Cakes en koekjes zonder suiker

19 - apr-2024
19:00
Euvelgunnerweg 25A in Groningen (De Stek)

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met gezonde voeding. Ontdek hoe eenvoudig het is om heerlijke cakes en koekjes die niet alleen goed smaken, maar ook voedzaam zijn. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar een meer uitdagende ervaring, er zijn verschillende recepten waar je uit kan kiezen. Leer hoe je gezonde cakes en koekjes kunt maken op een leuke en leerzame manier.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaan we eerst dieper in op het onderwerp suiker: wat zijn de effecten van suiker op ons lichaam en welke processen worden beïnvloed? Daarnaast maken we kennis met verschillende alternatieven voor suiker door ze te proeven.

Vervolgens ga je in tweetallen in de keuken aan de slag met een recept voor cake of koekjes. Tijdens het bakken is er ruimte voor vragen, en uiteraard voor gezelligheid en onderlinge gesprekken. Aan het einde van de workshop komen we bij elkaar om elkaars cakes en koekjes te proeven. Het belooft een smakelijke afsluiting te worden! De workshop duurt 2,5 uren, van 19.00 – 21.30 uur.

Blijf op de hoogte van mijn activiteiten

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten, dan kun je je naam en emailadres opgeven. Zodra er nieuwe activiteiten zijn gepland, krijg je hierover een bericht