Meer energie

Ben jij snel vermoeid? Of ervaar je op bepaalde momenten van een dag dat je geen energie meer hebt? Dan is het goed om te kijken hoe jij meer energie kunt krijgen. Je moe voelen nadat je werk hebt gedaan, is de normaalste zaak van de wereld. Moe blijven voelen, is niet normaal. Er kunnen verschillende redenen waarom je je moe voelt, bijvoorbeeld stress, slecht slapen, een druk leven. Maar ook een verstoorde darmflora, tekort aan belangrijke voedingsstoffen, een sterk schommelend bloedglucosegehalte of een minder goed functionerende lever. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden waardoor vermoeidheid kan ontstaan. Blijf niet rondlopen met vermoeidheidsklachten. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Wil je meer energie door de dag heen?

Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Gezonder levensstijl
Makkelijker de dag door
Meer energie
Ik help jou graag verder Adinka Antonides

Onze werkwijze

Een persoonlijk begeleidingstraject bestaat uit ongeveer 3 – 4 afspraken. Voorafgaan aan de eerste afspraak ga ik je vragen om een voedingsdagboek in te vullen. Dit is een dagboek over één week.

Gedurende de eerste afspraak zal het voornamelijk gaan om elkaar beter te leren kennen, en ga ik je veel vragen stellen. Aan het einde van het eerste gesprek, ga je naar huis met minimaal 3 concrete voedingstips.

De tweede afspraak wordt bij voorkeur na 2 tot 3 weken na de eerste afspraak ingepland. In de tussentijd van de eerste en tweede afspraak ga ik een uitgebreider voedingsadvies opstellen. Dit voedingsadvies bespreken we gedurende de tweede afspraak en evalueren we de voortgang. De overige afspraken zijn bedoelt om te evalueren en het voedingsplan eventueel bij te stellen.

evalueren en het voedingsplan eventueel bij te stellen.

Meer over ons
1
Kennismaken
2
Plan opstellen
3
Aan de slag
4
Evalueren

Over onze
Voedingspraktijk

Ik geloof in de kracht van voeding. Voeding is zo mooi bedoeld. Het geeft je kracht, energie, blijdschap en nog zoveel meer. Met het eten van de juiste voeding voorzien we onze unieke lichamen van voedingstoffen welke vervolgens weer worden omgezet en gebruikt voor talloze verschillende lichaamsprocessen. Wat is de juiste voeding? Ieder persoon is weer anders gemaakt, en dit zal dan ook per persoon verschillen. Onbewerkte voeding, dus voeding zoals het bedoelt is en variatie in voeding zijn de eerste belangrijke sleutels voor een grote groep mensen. Dit is de basis van mijn voedingspraktijk. Vervolgens kijk en denk ik graag mee naar de individuele vragen en gezondheidsproblemen.

Ontvang elke week een recept in je mailbox

Wil jij elke week een recept in je mailbox gebaseerd op voeding vanuit de bijbel? Schrijf je in voor onze
recepten nieuwsbrief voor slechts 4,95 per maand.