Ziektebeelden

God is onze Geneesheer, degene aan wie we elke ziekte, kwaal, of pijn kunnen toevertrouwen. We mogen al onze zorgen op Hem leggen. Tegelijkertijd hebben we als mensen de verantwoordelijkheid gekregen om goed voor ons eigen lichaam te zorgen. Onze voedingskeuzes kunnen bewust of onbewust ons lichaam opbouwen of juist afbreken.

Hoewel niet alle ziektebeelden voedingsgerelateerd zijn, durf ik te stellen dat velen van ons ver verwijderd zijn geraakt van hoe voeding bedoeld is. In onze samenleving is een aanzienlijk deel van het voedsel bewerkt. Er zijn nu generaties die niet beter weten dan dat de meeste voeding bewerkt is. De gevolgen van het gebruik van bewerkte voeding worden steeds duidelijker. Het is opvallend hoeveel ‘welvaartsziekten’ de afgelopen decennia zijn ontstaan of sterk zijn toegenomen. Er is een grote winst te behalen door onze voedingsgewoonten aan te passen. Vaak kunnen zelfs kleine aanpassingen al aanzienlijke resultaten opleveren. Mijn verlangen is dat jij mag ervaren welke impact zowel kleine als grote aanpassingen in voedingsgewoonten kunnen hebben op jouw leven. Het gaat om het streven naar welzijn en een gezonde levensstijl, en ik hoop je te inspireren op deze reis.

 

Waar ik je bij je kan helpen

Ik kan je helpen bij diverse gezondheidsklachten, zoals overgewicht, diabetes II, hoofdpijn, huidklachten, buikpijn en/of darmklachten, maar ook vermoeidheid. Dit is een greep uit de verschillende ziektebeelden. Heb je één van deze klachten of een specifiek gezondheidsprobleem en ben je benieuwd of ik iets voor je kan beteken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik sta klaar om je te ondersteunen bij diverse gezondheidsklachten, waaronder overgewicht, diabetes type 2, hoofdpijn, huidklachten, buikpijn, darmklachten, en vermoeidheid. Dit is slechts een greep uit de verschillende ziektebeelden waarmee ik ervaring heb. Als je te maken hebt met een van deze klachten of een ander specifiek gezondheidsprobleem en je vraagt je af of ik iets voor je kan betekenen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben er om naar je te luisteren en te kijken hoe ik je het beste kan ondersteunen op jouw weg naar goddelijke gezondheid.

Vragen? Neem contact op

Ziektebeelden
Waar wij bij kunnen helpen

Dit is een greep uit de verschillende ziektebeelden. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, neem vrijblijvend contact met mij op.

Dit is slechts een selectie van de diverse gezondheidsklachten waarmee ik je kan helpen. Als je je afvraagt of ik iets voor je kan betekenen, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.

  • Overgewicht
  • Diabetes II
  • Hoofdpijn
  • Eczeem
  • Buik en/of darmklachten
  • Huidklachten
  • Vermoeidheid
  • Hormonale disbalans