Maagdarmklachten

Zodra je iets hebt gegeten, gaat je spijsvertering aan het werk. Veel mensen ervaren problemen met hun spijsvertering, zo blijkt uit onderzoek dat één op de vijf Nederlanders last heeft van spijsverteringsklachten. Veelvoorkomende maag- en darmklachten zijn bijvoorbeeld pijn in de maag, zuurbranden, misselijkheid, een opgeblazen gevoel, winderigheid, obstipatie en diarree.

Hoewel ontlasting voor velen wellicht geen favoriet gespreksonderwerp is, is het feit dat je aan de hand ervan redelijk goed kunt achterhalen welk proces niet optimaal verloopt. Voeding speelt een cruciale rol in de spijsvertering. Voor maag- en darmklachten is het aan te raden om een persoonlijk begeleidingstraject te starten bij Voedingspraktijk. Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Wil je graag af van je maag- en/of darmklachten?

Dan ben je bij Voedingspraktijk op het juiste adres! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom er klachten zijn in je spijsverteringssysteem. Omdat dit zo verschillend is per persoon, vind ik het belangrijk om naar ieders persoonlijke situatie te kijken. Kleine aanpassingen kunnen al grote resultaten geven. Zodat jij kunt gaan ervaren hoe het is om fit en energiek door het leven te gaan.

Meer inzicht waar je lichaam behoefte aan heeft
Je fitter voelen
Meer energie
Ik help jou graag verder Adinka Antonides

Onze werkwijze

Een persoonlijk begeleidingstraject bestaat uit ongeveer 3 – 4 afspraken. Voorafgaan aan de eerste afspraak ga ik je vragen om een voedingsdagboek in te vullen. Dit is een dagboek over één week.

Gedurende de eerste afspraak zal het voornamelijk gaan om elkaar beter te leren kennen, en ga ik je veel vragen stellen. Aan het einde van het eerste gesprek, ga je naar huis met minimaal 3 concrete voedingstips.

De tweede afspraak wordt bij voorkeur na 2 tot 3 weken na de eerste afspraak ingepland. In de tussentijd van de eerste en tweede afspraak ga ik een uitgebreider voedingsadvies opstellen. Dit voedingsadvies bespreken we gedurende de tweede afspraak en evalueren de voortgang. De overige afspraken zijn bedoelt om te evalueren en het voedingsplan eventueel bij te stellen.

Meer over voedingspraktijk
1
Kennismaken
2
Plan opstellen
3
Aan de slag
4
Evalueren

Over onze
Voedingspraktijk

Ik geloof in de kracht van voeding. Voeding is zo mooi bedoeld. Het geeft je kracht, energie, blijdschap en nog zoveel meer. Met het eten van de juiste voeding voorzien we onze unieke lichamen van voedingstoffen welke vervolgens weer worden omgezet en gebruikt voor talloze verschillende lichaamsprocessen. Wat is de juiste voeding? Ieder persoon is weer anders gemaakt, en dit zal dan ook per persoon verschillen. Onbewerkte voeding, dus voeding zoals het bedoelt is en variatie in voeding zijn de eerste belangrijke sleutels voor een grote groep mensen. Dit is de basis van mijn voedingspraktijk. Vervolgens kijk en denk ik graag mee naar de individuele vragen en gezondheidsproblemen.

Ontvang elke week een recept in je mailbox

Wil jij elke week een recept in je mailbox gebaseerd op voeding vanuit de bijbel? Schrijf je in voor onze
recepten nieuwsbrief voor slechts 4,95 per maand.