Mijn lezingen

Er is zoveel te vertellen over hoe God voeding heeft bedoeld vanuit de bijbel. Ik geloof dat iedere christen een verantwoordelijkheid heeft gekregen om goed met zijn of haar lichaam om te gaan. Voeding is daar een onderdeel van. Is er in jullie kerkelijke gemeente of op een andere plek een verlangen om meer te leren over hoe God voeding vanuit de bijbel heeft bedoeld? Ik kom graag vrijblijvend naar jullie toe om hierover te vertellen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een lezing of preek op zondag.

 

Leer eten vanuit de bijbel

God heeft voeding op een prachtige en opbouwende manier bedacht. Dit kunnen we al ontdekken in Genesis, waar richtlijnen voor het voedingspatroon van de mens worden gegeven. Voeding heeft de kracht om ons lichaam op te bouwen, maar ook om het af te breken. Mijn overtuiging is dat wanneer we trouw blijven aan het voedingspatroon zoals God ons dat via de Bijbel heeft geleerd, voeding ons daadwerkelijk opbouwt.

Wanneer we daarentegen voeding gebruiken op basis van onze impulsen en verlangens, kan het een negatieve invloed hebben en ons afbreken. Dat is nooit Gods bedoeling geweest. Voeding is gemaakt om niet alleen energie te geven, maar ook om alle lichaamsprocessen te ondersteunen met de juiste voedingsstoffen.

Met de juiste voeding kun je je fit en energiek voelen en kom je steeds meer tot bloei en groei zoals God dat voor ogen heeft.

Opkomende lezingen

In de agenda vind je informatie over de komende lezingen / preken. Je bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Het is een mooie gelegenheid om meer te leren over Goddelijke voeding, gezondheid en welzijn.

Contact opnemen
Geen preken gepland op dit moment

Voel je beter in je vel

Zoals eerder besproken, heeft voeding de kracht om ons op te bouwen of af te breken. Mijn focus ligt op voeding die opbouwend is. Wat voor de ene persoon werkt, kan voor een ander minder effectief zijn. Maar het belang van variatie in onbewerkte voeding is voor iedereen gelijk.

Het streven naar een gevarieerd voedingspatroon met verschillende en voldoende groenten, noten, zaden, fruit en peulvruchten is belangrijk. Op deze manier krijgt je lichaam zoveel mogelijk verschillende voedingsstoffen binnen. Het is mijn doel om jou te laten ervaren wat de juiste voeding met je kan doen: namelijk je fit, energiek en blij voelen.

Contact opnemen
Blijf op de hoogte van onze preken

Weten wanneer er weer lezingen en / of preken worden georganiseerd? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.