Lage weerstand

Heb jij het idee dat je regelmatig ziek bent? Of dat ieder verkoudheidsvirus die voorbij komt waaien jou te pakken krijgt? Als je regelmatig ziek bent en/of verkouden bent, heeft dit met een verslechterde weerstand te maken. Een verslechterde weerstand kan hele diverse oorzaken hebben, van weinig beweging, stress tot voedingstekorten. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Heeft u een lage weerstand en wilt u hulp hierbij?

Dan ben je bij Voedingspraktijk op het juiste adres! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je weerstand niet op pijl is. Omdat dit zo verschillend is per persoon, vind ik het belangrijk om naar ieders persoonlijke situatie te kijken. Kleine aanpassingen kunnen al grote resultaten geven. Zodat jij kunt gaan ervaren hoe het is om fit en energiek door het leven te gaan.

Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Meer energie
Lekkerder in je vel
Je fit voelen
Ik help jou graag verder Adinka Antonides

Onze werkwijze

Bij een persoonlijk begeleidingstraject gaan we een eerste afspraak inplannen. Deze afspraak vindt bij voorkeur plaats bij mij in de praktijk Haren (een online afspraak is ook een mogelijkheid). Vooraf aan de eerste afspraak ga ik je vragen om een voedingsdagboek van een week in te vullen. Deze informatie is belangrijk voor een advies op maat.

Een eerste afspraak duurt ongeveer een uur. Na een eerste afspraak krijg je gelijk een aantal voedingstips mee. Hier kun je dan direct mee aan de slag. Na 2 tot 3 weken maken wij een nieuwe afspraak om te evalueren en verder advies.

Na 4-8 weken kunnen wij een nieuwe afspraak maken om te evalueren en eventueel adviezen bijstellen. Wat voor mij voorop staat is waar de cliënt behoefte aan heeft. Voor de één is dit ‘1’ afspraak, voor de ander kan dit een regelmatig terugkerende afspraak staan. Dit stemmen we samen af.

1
Kennismaken
2
Plan opstellen
3
Aan de slag
4
Evalueren

Over onze
Voedingspraktijk

Ik geloof in de kracht van voeding. Voeding is zo mooi bedoelt. Het geeft je kracht, energie, blijdschap en nog zoveel meer. Met het eten van de juiste voeding voorzien we onze unieke lichamen van voedingstoffen welke vervolgens weer worden omgezet en gebruikt voor talloze verschillende lichaamsprocessen. Wat is de juiste voeding? Ieder persoon is weer anders gemaakt, en dit zal dan ook per persoon verschillen. Onbewerkte voeding, dus voeding zoals het bedoelt is en variatie in voeding zijn de eerste belangrijke sleutels voor een grote groep mensen. Dit is de basis van mijn voedingspraktijk. Vervolgens kijk en denk ik graag mee naar de individuele vragen en gezondheidsproblemen.

Ontvang elke week een recept in je mailbox

Wil jij elke week een recept in je mailbox gebaseerd op voeding vanuit de bijbel? Schrijf je in voor onze
recepten nieuwsbrief voor slechts 4,95.