Mijn tarieven

De eerste behandeling duurt 45-60 minuten en kost € 110,- (een dubbel consult) een vervolgbehandeling duurt korter (30-40 minuten) en kost € 55,-.

U betaalt bij mij meteen na de behandeling. Dit kan per pin of contant.

Mocht u een afspraak vergeten of niet op tijd annuleren (minstens 24 uur voor de afgesproken tijd en datum), dan moet ik de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Let op! Dit bedrag bedraagt € 35,-. Om te annuleren kunt u mij bellen.

Contact

Zo werkt Bioresonatie.

Bij een behandeling wordt u aangesloten op een speciaal hiervoor ontwikkeld medische apparatuur, die allereerst uw eigen trillingen registreert en analyseert. Vervolgens gaat het apparaat de gezonde informatie scheiden van de zieke informatie, waarna het de gezonde trillingen versterkt en de zieke trillingen omdraait. Zo heffen positief en negatief elkaar op en wordt de negatieve informatie op nul gebracht en gewist.

Op deze manier kan bioresonantie blokkades opheffen en het eigen reguleringsmechanisme versterken, zodat het zelfgenezende systeem van het lichaam wordt geactiveerd en herstel kan plaatsvinden.
Een behandeling is altijd volledig pijnvrij en bovendien volledig ontspannen. Het is een alternatieve manier van behandelen.

Ik ben gestopt met de Bioresonantie praktijk!

Mijn passie en opleiding is gericht op voeding en gezondheid, waar ik mij vanaf nu op ga richten. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe website www.voedingspraktijk.nl.

Wil je alvast een afspraak maken of meer informatie ontvangen rondom voedingsadvies, dan kun je mailen naar: adinkantonides@gmail.com of bellen op 06 – 811 706 40

Gezonde groet,
Adinka Antonides