Mijn tarieven

Op deze pagina vindt je de tarieven van de voedingspraktijk. Graag help ik je met uiteenlopende vraagstukken rondom voeding. Van een gevarieerder en gezonder voedingspatroon tot hele specifieke hulp rondom gezondheidsklachten. De tarieven voor persoonlijke begeleiding staan verderop op de pagina vermeld. Er worden regelmatig leuke workshops georganiseerd. De tarieven variëren per workshop. Deze staat vermeld in de uitleg van de workshops. Lezingen worden gratis verzorgt, op de kilometervergoeding na. Mocht hier interesse in zijn, dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

Mijn tarieven

Een eerste afspraak duurt ongeveer 1 – 1,5 uur. Na de afspraak ga ik aan de slag om een persoonlijk voedingsadvies te schrijven. Dit is verrekend in het tarief voor een eerste afspraak. Hier krijg je achteraf dus geen factuur voor. Vervolgafspraken duren ongeveer drie kwartier tot een uur. De voorkeur is om in de praktijk in Haren af te spreken. Mocht door omstandigheden dit niet mogelijk zijn, dan is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

  • 1e voedingsafspraak 90
  • 2e en volgende voedingsafspraken 60
  • Pakketprijs (3 afspraken) 200
Plan een afspraak
1
Afspraak plannen
2
Gesprek
3
Planning

Waar ik bij kan helpen

Ik help bij hele uiteenlopende vraagstukken. Dit kan van een gevarieerder en gezonder voedingspatroon zijn tot hele specifieke ziektebeelden. Een greep uit de lijst van ziektebeelden kun je hiernaast terugvinden. Maar zoals omschreven, dit is maar een greep uit de verschillende ziektebeelden. Kamp jij met gezondheidsklachten en wil jij met voeding aan de slag? Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen