Workshops

Regelmatig worden er leuke workshops vanuit Voedingspraktijk georganiseerd. De workshops zijn enerzijds bedoeld voor mensen die anders willen eten, maar niet weten hoe, en anderzijds voor mensen die al langer bezig zijn met gezonde voeding en inspiratie op willen doen. Bij een workshop beginnen we met een stukje theorie over het gekozen onderwerp. Vervolgens gaan we de keuken in. De thema’s zijn divers, van spreads tot soepen of lekkernijen. Ben je geïnteresseerd in de verschillende onderwerpen? Neem dan een kijkje op deze pagina of er een leuke workshop voor jou tussen zit.

 

Mijn workshops

De workshops worden georganiseerd in de keuken van De Stek in Groningen. Dit is een prachtig centraal gelegen locatie met goede parkeergelegenheid. Het doel van de workshops is om jou te leren ontdekken hoe je met onbewerkte voedingsmiddelen de heerlijkste gerechten kunt maken. In de praktijk merk ik dat veel mensen gezondere en minder bewerkte voeding willen eten, maar simpelweg niet weten hoe dit klaar te maken. Door een workshop bij te wonen ga jij zelf ervaren hoe je gezonde, lekkere en makkelijke gerechten kunt maken. Je gaat inspiratie opdoen én ervaren hoe je andere keuzes kunt maken in het dagelijkse leven.  Bij iedere workshop beginnen we met een stukje theorie over het gekozen onderwerp. Er is dan ruim gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens gaan we  de keuken in. Kortom, een inspirerende, leerzame en vooral gezellige tijd!

Naast de georganiseerde workshops is het ook mogelijk om een workshop te boeken voor een hele groep zoals een personeelsuitje, vrouwengroep vanuit een gemeente of? Dit kan vanuit de locatie in Groningen, maar ook vanuit een andere gewenste locatie met voldoende keuken capaciteit. Bel mij of mail mij gerust om de mogelijkheden door te nemen.

Contact opnemen
Ontvang gratis het receptenboek

Wil jij inspiratie opdoen over hoe je makkelijk en gezond kunt eten? Dan is er een gratis receptenboekje voor jou beschikbaar. Vul je gegevens hieronder in en je krijgt het boekje naar je e-mailadres gestuurd.