Workshops

Regelmatig worden er leuke workshops vanuit Voedingspraktijk georganiseerd. De workshops zijn enerzijds bedoeld voor mensen die anders willen eten, maar niet weten hoe, en anderzijds voor mensen die al langer bezig zijn met gezonde voeding en inspiratie op willen doen. Bij een workshop beginnen we met een stukje theorie over het gekozen onderwerp. Vervolgens gaan we de keuken in. De thema’s zijn divers, van spreads tot soepen of lekkernijen. Ben je geïnteresseerd in de verschillende onderwerpen? Neem dan een kijkje op deze pagina of er een leuke workshop voor jou tussen zit.

 

Mijn workshops

De workshops worden georganiseerd in de keuken van De Stek in Groningen. Dit is een prachtig centraal gelegen locatie met goede parkeergelegenheid. Het doel van de workshops is om jou te leren ontdekken hoe je met onbewerkte voedingsmiddelen de heerlijkste gerechten kunt maken. In de praktijk merk ik dat veel mensen gezondere en minder bewerkte voeding willen eten, maar simpelweg niet weten hoe dit klaar te maken. Door een workshop bij te wonen ga jij zelf ervaren hoe je gezonde, lekkere en makkelijke gerechten kunt maken. Je gaat inspiratie opdoen én ervaren hoe je andere keuzes kunt maken in het dagelijkse leven.  Bij iedere workshop beginnen we met een stukje theorie over het gekozen onderwerp. Er is dan ruim gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens gaan we  de keuken in. Kortom, een inspirerende, leerzame en vooral gezellige tijd!

Naast de georganiseerde workshops is het ook mogelijk om een workshop te boeken voor een hele groep zoals een personeelsuitje, vrouwengroep vanuit een gemeente of? Dit kan vanuit de locatie in Groningen, maar ook vanuit een andere gewenste locatie met voldoende keuken capaciteit. Bel mij of mail mij gerust om de mogelijkheden door te nemen.

Contact opnemen
E.P.

Voor af wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar tijdens de avond was ik positief verrast over hoeveel kennis je deelt in een korte tijd. En daarna nog gezellig samen bezig zijn. Verder viel het op dat je veel moeite hebt genomen om het goed voor te bereiden om de deelnemers veel te kunnen geven. Dus in dat alles een zeer dikke voldoende.

Linda

Samen met een vriendin heb ik de workshop 'cakes en koekjes zonder suiker' gedaan. Het was echt zo leuk om te ontdekken dat je zonder suiker waanzinnig lekkere dingen kan maken! Aan het begin werd er interessante informatie verteld en daarna gingen we zelf aan de slag. Het was ook gewoon heel gezellig om dit samen te doen, en de resultaten waren heerlijk! Ik zou het zeker aanraden :)

Nadine

Leuke en leerzame workshop, Adinka heeft veel kennis van zaken! Er was een goede balans tussen een stuk theorie en de praktijk. Mooie locatie en de keuken was ruim opgezet, alle producten waren aanwezig waardoor we lekker konden gaan bakken, ook was er ruimte voor eigen inbreng en het eventueel vervangen of toevoegen van producten. Fijn dat je tussendoor vragen kon stellen en foto's mocht maken. Een zeer geslaagde avond dus.

Roelienke

Adinka kan haar enthousiasme en kennis over voeding goed overbrengen. Een workshop bij haar volgen is inspirerend en gezellig. Met haar concrete tips kun je heerlijke gezonde lekkernijen maken.

Tilly

Een tijdje geleden deed ik de workshop cakes en koekjes zonder suiker. Wanneer ik bak dan doe ik dat altijd zonder witte suiker, soms lukt dat goed en soms is het echt smakeloos. Dat haalt de lol van het bakken er wel af. Tijdens deze workshop vertelde Adinka de functie van de koolhydraten en dat vond ik waardevolle informatie en een extra stimulans om toch lekker te blijven bakken. De cakes en de koekjes die we maakten waren uitzonderlijk lekker en daar hebben we thuis nog heerlijk van gesmuld. Zeker een aanrader deze workshop want zo worden onze feestjes nog leuker!

Wiepkje

Het was erg leuk en interessant om een workshop van de Voedingspraktijk bij te wonen. Adinka maakt je op een niet-belerende manier bewust van de invloed die moderne voedingsmiddelen op je lichaam hebben en biedt een alternatief. Bovendien gezellig om in tweetallen aan verschillende recepten te werken en naderhand met de gehele groep alles te proeven. Ik hoop dat de Voedingspraktijk veel mensen mag bereiken!

Ontvang gratis het receptenboek

Wil jij inspiratie opdoen over hoe je makkelijk en gezond kunt eten? Dan is er een gratis receptenboekje voor jou beschikbaar. Vul je gegevens hieronder in en je krijgt het boekje naar je e-mailadres gestuurd.