Evenement is al geweest

Soepen zonder pakjes en zakjes

23 - mrt-2024
10:30
Euvelgunnerweg 25A in Groningen (De Stek)

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met gezonde voeding. Ontdek hoe eenvoudig het is om heerlijke soepen te maken die niet alleen goed smaken, maar ook voedzaam zijn. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar een meer uitdagende ervaring, er zijn verschillende recepten waar je uit kan kiezen. Leer hoe je gezonde soepen kunt maken op een leuke en leerzame manier.

Wat gaan we doen?

We beginnen de workshop met een uitleg over de basis van elke goede soep: de bouillon. Samen gaan we ontdekken hoe je op een eenvoudige manier een smaakvolle groentebouillon kunt bereiden, die als basis dient voor de soepen die we later in de keuken gaan maken.

Gedurende de workshop ga je in tweetallen een soep maken. Alle benodigde ingrediënten staan klaar, dus je kunt direct aan de slag. Aan het einde van de workshop komen we bij elkaar om elkaars soepen te proeven. Het belooft een smakelijke afsluiting te worden! De workshop duurt 2,5 uren, van 10.30 – 13:00 uur.

Blijf op de hoogte van mijn activiteiten

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten, dan kun je je naam en emailadres opgeven. Zodra er nieuwe activiteiten zijn gepland, krijg je hierover een bericht