Salade & dressing

9 - nov-2024
10:30
Euvelgunnerweg 25A in Groningen (De Stek)

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met gezonde voeding. Ontdek hoe eenvoudig het is om heerlijke salades en dressings die niet alleen goed smaken, maar ook voedzaam zijn. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar een meer uitdagende ervaring, er zijn verschillende recepten waar je uit kan kiezen. Leer hoe je gezonde salades met dressings kunt maken op een leuke en leerzame manier.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaan we eerst dieper in op de smaakmakers van dressing en gaan we deze ook proeven. De dressing is een belangrijk en vaak bepalend onderdeel van de salade.

Vervolgens ga je in tweetallen in de keuken aan de slag met een recept voor een salade met dressing. Tijdens het bereiden is er ruimte voor vragen, en uiteraard voor gezelligheid en onderlinge gesprekken. Aan het einde van de workshop komen we bij elkaar om elkaars salades te proeven. Het belooft een smakelijke afsluiting te worden! De workshop duurt 2,5 uren, van 10:30 – 13:00 uur.

Blijf op de hoogte van mijn activiteiten

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten, dan kun je je naam en emailadres opgeven. Zodra er nieuwe activiteiten zijn gepland, krijg je hierover een bericht