Hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem voor verschillende mensen. Het kan variëren van een pijn die er bijna continue is, of in perioden opkomt. Hoofdpijn kent verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door te kort of te lang slapen, maar ook een te hoog alcoholgebruik, medicijngebruik, hoge bloeddruk en griep. En dit is nog maar een greep uit de de verschillende oorzaken. Zo zijn er ook veel voedingsoorzaken bekend die hoofdpijn kunnen triggeren dan wel doen ontstaan. Een paar voorbeelden zijn tekorten van voedingsstoffen, een slechte spijsvertering en / of darmflora, verstoringen in de bloedglucosespiegel of gebruik van teveel cafeïne. Omdat er zo ontzettend veel oorzaken zijn die hoofdpijn kunnen uitlokken, is het belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen wat voor leefstijl en voedingspatroon een persoon heeft, om vervolgens een advies op maat te kunnen maken. Ben je benieuwd of ik iets kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Wil jij graag van je hoofdpijn af?

Dan ben je bij Voedingspraktijk op het juiste adres! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom hoofdpijn ontstaat. Omdat dit zo verschillend is per persoon, vind ik het belangrijk om naar ieders persoonlijke situatie te kijken. Kleine aanpassingen kunnen al grote resultaten geven. Ik help je graag mee om erachter te komen wat bij jou de trigger is van hoofdpijn.

Meer energie
Je fit voelen
Beter in je vel
Ik help jou graag verder Adinka Antonides
Vragen of afspraak plannen?

Onze werkwijze

Voor een persoonlijk begeleidingstraject ga ik je voorafgaand aan de eerste afspraak vragen om een voedingsdagboek in te vullen. Dit is een dagboek over één week.

Gedurende de eerste afspraak zal het voornamelijk gaan om elkaar beter te leren kennen, en ga ik je veel vragen. Aan het einde van het eerste gesprek, ga je naar huis met minimaal 3 concrete voedingstips.

Een persoonlijk begeleidingstraject bestaat uit ongeveer 3 – 4 afspraken. De tweede afspraak wordt bij voorkeur na 2 tot 3 weken na de eerste afspraak ingepland. In de tussentijd van de eerste en tweede afspraak ga ik een uitgebreider voedingsadvies opstellen. Dit voedingsadvies bespreken we gedurende de tweede afspraak en evalueren de voortgang. De overige afspraken zijn bedoelt om te evalueren en het voedingsplan eventueel bij te stellen.

1
Kennismaken
2
Plan opstellen
3
Aan de slag
4
Evalueren

Over onze
Voedingspraktijk

Ik geloof in de kracht van voeding. Voeding is zo mooi bedoelt. Het geeft je kracht, energie, blijdschap en nog zoveel meer. Met het eten van de juiste voeding voorzien we onze unieke lichamen van voedingstoffen welke vervolgens weer worden omgezet en gebruikt voor talloze verschillende lichaamsprocessen. Wat is de juiste voeding? Ieder persoon is weer anders gemaakt, en dit zal dan ook per persoon verschillen. Onbewerkte voeding, dus voeding zoals het bedoelt is en variatie in voeding zijn de eerste belangrijke sleutels voor een grote groep mensen. Dit is de basis van mijn voedingspraktijk. Vervolgens kijk en denk ik graag mee naar de individuele vragen en gezondheidsproblemen.

Ontvang elke week een recept in je mailbox

Wil jij elke week een recept in je mailbox gebaseerd op voeding vanuit de bijbel? Schrijf je in voor onze
recepten nieuwsbrief voor slechts 4,95.