Hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem. Het kan variëren van een bijna continue pijn tot terugkerende aanvallen. Hoofdpijn kent diverse oorzaken, zoals te kort of te lang slapen, een te hoog alcoholgebruik, medicijngebruik, hoge bloeddruk en griep, om slechts enkele te noemen. Er zijn ook voedingsoorzaken die hoofdpijn kunnen triggeren of veroorzaken. Voorbeelden hiervan zijn tekorten aan voedingsstoffen, een slechte spijsvertering en/of darmflora, verstoringen in de bloedglucosespiegel, of overmatig gebruik van cafeïne.

Omdat er talloze oorzaken zijn die hoofdpijn kunnen uitlokken, is het belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van iemands leefstijl en voedingspatroon. Op basis hiervan kan vervolgens een persoonlijk advies worden gegeven. Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Wil jij graag van je hoofdpijn af?

Dan ben je bij Voedingspraktijk op het juiste adres! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom hoofdpijn ontstaat. Omdat dit zo verschillend is per persoon, vind ik het belangrijk om naar ieders persoonlijke situatie te kijken. Kleine aanpassingen in voedingsgewoonten en leefstijl kunnen grote resultaten geven.

Meer energie
Je fit voelen
Beter in je vel
Ik help jou graag verder Adinka Antonides
Vragen of afspraak plannen?

Mijn werkwijze

Een persoonlijk begeleidingstraject bestaat uit ongeveer 3 – 4 afspraken. Voorafgaan aan de eerste afspraak ga ik je vragen om een voedingsdagboek in te vullen. Dit is een dagboek over één week.

Gedurende de eerste afspraak zal het voornamelijk gaan om elkaar beter te leren kennen, en ga ik je veel vragen stellen. Aan het einde van het eerste gesprek, ga je naar huis met minimaal 3 concrete voedingstips.

De tweede afspraak wordt bij voorkeur na 2 tot 3 weken na de eerste afspraak ingepland. In de tussentijd van de eerste en tweede afspraak ga ik een uitgebreider voedingsadvies opstellen. Dit voedingsadvies bespreken we gedurende de tweede afspraak en evalueren we de voortgang. De overige afspraken zijn bedoelt om te evalueren en het voedingsplan eventueel bij te stellen.

1
Kennismaken
2
Plan opstellen
3
Aan de slag
4
Evalueren

Over onze
Voedingspraktijk

Ik geloof in de kracht van voeding. Voeding is zo mooi bedoeld. Het geeft je kracht, energie, blijdschap en nog zoveel meer. Met het eten van de juiste voeding voorzien we onze unieke lichamen van voedingstoffen welke vervolgens weer worden omgezet en gebruikt voor talloze verschillende lichaamsprocessen. Wat is de juiste voeding? Ieder persoon is weer anders gemaakt, en dit zal dan ook per persoon verschillen. Onbewerkte voeding, dus voeding zoals het bedoelt is en variatie in voeding zijn de eerste belangrijke sleutels voor een grote groep mensen. Dit is de basis van mijn voedingspraktijk. Vervolgens kijk en denk ik graag mee naar de individuele vragen en gezondheidsproblemen.

Ontvang elke week een recept in je mailbox

Wil jij elke week een recept in je mailbox gebaseerd op voeding vanuit de bijbel? Schrijf je in voor onze
recepten nieuwsbrief voor slechts 4,95 per maand.