Bioresonantie
praktijk in Haren.

Zoals eerder omschreven, is het mijn, maar ook mijn voorganger Henry Pater zijn streven om iedereen die de praktijk binnen komt klachtenvrij te laten gaan. In de periode dat ik heb meegelopen in de praktijk heb ik gezien en ervaren door de verhalen van cliënten dat 95% klachtenvrij is na de behandelingen. Om klachtenvrij te blijven is het voor de meeste mensen belangrijk om hun voedingspatroon en leefwijze aan te passen. Als mensen zijn wij zover van de natuur af komen te staan door veel bewerkte en eenzijdige voeding. Ik zie een verband tussen veel ziekten en de westerse leefstijl met voedingsgewoonten. In Nederland kennen we redelijk veel overvloed. Toch komt het regelmatig voor dat er tekorten in vitamines en mineralen ontstaan. Variatie in voeding is de vaak de sleutel. Als we alleen al kijken naar de drie maaltijden op een dag, namelijk, ontbijt, lunch en diner. Deze bestaan in verhouding vaak uit veel melk, tarwe, maïs en suiker. Vaak weten we als mensen niet wat we allemaal eten, totdat de etiketten worden gelezen. Ons lichaam is heel uniek en wonderlijk gemaakt, en kan veel aanpassen en corrigeren. Op langere termijn zal het lichaam zich niet steeds kunnen aanpassen met allerlei gevolgen van ziekte en ongemakken van dien. Met bioresonantie behandelingen kunnen veel van deze ziekten worden verholpen. Bij het niet aanpassen van een leefstijl die de mens ziek maakt, zal de ziekte op termijn weer terugkomen. Voor een blijvend resultaat kijk ik daarom graag mee naar de leefstijl met voedingsgewoonten en geef waar nodig advies.

Ziektebeelden

Maak kennis met
de specialist.

Per november 2022 heb ik, Adinka Antonides de praktijk Biofysische geneeskunde aan het raadhuisplein 13b in Haren overgenomen. Naast het helpen van bestaande en nieuwe cliënten bij hun klachten, kijk ik ook graag mee naar voeding en leefstijl gewoonten voor een blijvend resultaat. Door op mijn naam te klikken leest u meer over wie ik ben en wat mijn achtergrond is.

Veelgestelde vragen
Bioresonatie.

Hiernaast vind je een aantal veel gestelde vragen over Bioresonantie. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met mij op!

Alle veelgestelde vragen
1. Wat kun je doen om bioresonantie therapie te ondersteunen?

Aanbevolen wordt om binnen 24 uren na de behandeling 3 liter mineraalarm water (Spa blauw) te drinken. Bij het vrijmaken en uitscheiden van opgeslagen schadelijke stoffen helpt dat om het lichaam zo snel mogelijk van de afvalstoffen te ontdoen. Spa blauw heeft een zuurgraad van 6, wat ervoor zorgt dat de schadelijke stoffen goed gebonden kunnen worden om vervolgens af te scheiden via de urine / ontlasting.

Verder wordt er aanbevolen om 24 uren na behandeling geen alcohol en koffie te gebruiken.

 

2. Met welke klachten kan ik terecht?

Hier vindt u een overzicht van de klachten waarmee u onder andere terecht kunt voor een afspraak. Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan contact op

* Acute (bv hooikoorts) en chronische allergieën
* Aandoeningen aan maag, darm, lever en gal
* Huidklachten
* Longaandoeningen
* Pijnklachten (bv migraine)
* Problemen met de weerstand
* Chronische vermoeidheid
* K.N.O. problemen
* Kinderziekten
* Gevolgen van inentingen

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgconsult vindt eenmaal in de 3-4 weken plaats. Hoeveel vervolgconsulten nodig zijn, is afhankelijk van uw conditie, de oorzaak, ernst en de duur van je klachten. Bij chronische aandoeningen zijn doorgaans meer behandelingen nodig om het lichaam aan te zetten tot herstel dan bij acute klachten.

4. Wat is je werkwijze?

Het behandeltraject ziet er als volgt uit:

  • Intake: Uitgebreid intakegesprek gedurende de eerste afspraak. Vervolgens is er tijdens de eerste behandeling een testprocedure. Met een specifieke, pijnloze test wordt er uitgezocht of er een allergie of intolerantie bestaat. Hierbij kunt u denken aan specifieke voedingstoffen of dat bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van een ziekte worden opgespoord.
  • De behandeling: Na het onderzoek wordt er een individueel behandelplan opgesteld en wordt er met de patiënt overlegd welke ondersteunende maatregelen genomen kunnen worden om de genezing te bespoedigen. Tijdens de behandeling met het BICOM apparaat worden er elektroden op het lichaam geplaatst en kan de patiënt in een rustige, ontspannen houding zitten. Een behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten. De therapie wordt meestal als aangenaam ervaren.
    Het doel van de therapie is de ziekmakende invloeden te remmen en de genezende kracht van het lichaam de kans te geven op herstel.
  • Vervolgconsulten (elke 3 tot 4 weken): Voortgang bespreken, bioresonantie behandeling, (mondelinge) voedingsadviezen.
5. Wat is bioresonantie?

Bioresonantie werkt op het trillings- en energieniveau van het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en beschermt het lichaam tegen ongunstige invloeden. Bekijk de link: Wat is Bioresonatie voor meer informatie.

6. Zijn er bijwerkingen?

Bioresonantie therapie heeft voor zover bekend geen nadelige bijwerkingen. De oorspronkelijke klacht kan in het begin versterkt optreden. Dit is vaak een positief teken, waarbij het lichaam aan de slag is om de klachten aan te pakken. Na de behandeling, met name de eerste behandelingen kan er binnen 24 uur hoofdpijn, misselijkheid en overgeven voorkomen. Ondanks dat dit als vervelend ervaren kan worden, is het een positief teken, namelijk dat de behandeling goed aanslaat en er afvalstoffen vrij komen en worden afgevoerd. Voor het afvoeren van de afvalstoffen is het van belang om drie liter spa blauw te drinken. Na 24 uren zijn de klachten verdwenen.

7. Is bioresonantie pijnlijk?

Nee, bioresonantie therapie is een volledig pijnloos behandeling en daarom bij uitstek geschikt voor kinderen.

Onze
laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Bioresonantie praktijk Haren, voedingstips en nieuws rondom de therapievorm Bioresonantie.

Bekijk alle nieuws

Verhuisd

20 dec 2022

Het is zover. De praktijk is verhuisd van Raadhuisplein 13b naar Potgieterlaan 5 in Haren. Een eigen praktijk, was al langer een droom van...

Lees nieuwsbericht

Nieuwe website Bioresonantie Haren

20 sep 2022

Ondanks dat Artsenpraktijk voor Biofysische geneeskunde gevestigd aan het Raadhuisplein al sinds 2007 bestaat heeft het nooit een website gehad. Omdat de dienstverlening goed...

Lees nieuwsbericht

Overname, Artsenpraktijk voor Biofysische geneeskunde in Haren.

25 mrt 2022

Sinds 2007 is Artsenpraktijk voor Biofysische geneeskunde gevestigd aan het Raadhuisplein door Henry Pater. Hij heeft veel mensen naar grote tevredenheid van de klanten...

Lees nieuwsbericht
1 1 1 / Total Total Total

Ik ben gestopt met de Bioresonantie praktijk!

Mijn passie en opleiding is gericht op voeding en gezondheid, waar ik mij vanaf nu op ga richten. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe website www.voedingspraktijk.nl.

Wil je alvast een afspraak maken of meer informatie ontvangen rondom voedingsadvies, dan kun je mailen naar: adinkantonides@gmail.com of bellen op 06 – 811 706 40

Gezonde groet,
Adinka Antonides