Agenda

In de agenda staan alle activiteiten die gepland zijn in de komende periode. Dit varieert van workshops, evenementen, lezingen tot preken. Vanuit de agenda kun je je aanmelden voor de workshops. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe agenda items, dan kun je je gegevens op deze pagina invullen. Zodra er een nieuw agenda item wordt toegevoegd, ontvang je hiervan een email.

 

Roelienke

Adinka kan haar enthousiasme en kennis over voeding goed overbrengen. Een workshop bij haar volgen is inspirerend en gezellig. Met haar concrete tips kun je heerlijke gezonde lekkernijen maken.

Tilly

Een tijdje geleden deed ik de workshop cakes en koekjes zonder suiker. Wanneer ik bak dan doe ik dat altijd zonder witte suiker, soms lukt dat goed en soms is het echt smakeloos. Dat haalt de lol van het bakken er wel af. Tijdens deze workshop vertelde Adinka de functie van de koolhydraten en dat vond ik waardevolle informatie en een extra stimulans om toch lekker te blijven bakken. De cakes en de koekjes die we maakten waren uitzonderlijk lekker en daar hebben we thuis nog heerlijk van gesmuld. Zeker een aanrader deze workshop want zo worden onze feestjes nog leuker!

Nadine

Leuke en leerzame workshop, Adinka heeft veel kennis van zaken! Er was een goede balans tussen een stuk theorie en de praktijk. Mooie locatie en de keuken was ruim opgezet, alle producten waren aanwezig waardoor we lekker konden gaan bakken, ook was er ruimte voor eigen inbreng en het eventueel vervangen of toevoegen van producten. Fijn dat je tussendoor vragen kon stellen en foto's mocht maken. Een zeer geslaagde avond dus.

Wiepkje

Het was erg leuk en interessant om een workshop van de Voedingspraktijk bij te wonen. Adinka maakt je op een niet-belerende manier bewust van de invloed die moderne voedingsmiddelen op je lichaam hebben en biedt een alternatief. Bovendien gezellig om in tweetallen aan verschillende recepten te werken en naderhand met de gehele groep alles te proeven. Ik hoop dat de Voedingspraktijk veel mensen mag bereiken!

E.P.

Voor af wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar tijdens de avond was ik positief verrast over hoeveel kennis je deelt in een korte tijd. En daarna nog gezellig samen bezig zijn. Verder viel het op dat je veel moeite hebt genomen om het goed voor te bereiden om de deelnemers veel te kunnen geven. Dus in dat alles een zeer dikke voldoende.

Linda

Samen met een vriendin heb ik de workshop 'cakes en koekjes zonder suiker' gedaan. Het was echt zo leuk om te ontdekken dat je zonder suiker waanzinnig lekkere dingen kan maken! Aan het begin werd er interessante informatie verteld en daarna gingen we zelf aan de slag. Het was ook gewoon heel gezellig om dit samen te doen, en de resultaten waren heerlijk! Ik zou het zeker aanraden :)

Blijf op de hoogte van mijn lezingen en evenementen

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en mis nooit een lezing en/of evenement.

Woon mijn lezingen of evenementen bij

Je bent van harte welkom om mijn lezingen, preken en evenementen bij te wonen. Via de agenda kun je zien waar een lezing, preek of evenement plaatsvindt. Afhankelijk van de locatie is aanmelding vereist. Als dit het geval is, staat dit vermeld in de agenda.